Small appliance mart
Image default
Health

Goede service en ruime vergoedingen

Met de Salland basisverzekering kiest u voor kwaliteit en voor zekerheid. Deze zorgverzekeraar staat dicht bij de klanten én bij de betrokken zorgverleners. Als regionale verzekeringsmaatschappij biedt Salland realistische vergoedingen die u zeker zullen bevallen. De directe lijnen met afzonderlijke zorgaanbiedende partijen in de omgeving komen de communicatie ten goede. Salland valt samen met HollandZorg en ZorgDirect onder Eno. Deze verzekeraar denkt al meer dan 155 jaar aan de individuele mens die zorg nodig heeft. Oftewel gezondheid gaat boven alles. Ook die van u en uw dierbaren. De ervaring leert dat het Salland zeer goed lukt om zorg betaalbaar te houden. Jaar in, jaar uit. De naturapolis van Salland staat garant voor het volgende:

  • met zeker 90% van de zorgverleners in de regio Salland is een contract afgesproken, u beslist naar wie u toe gaat voor zorg;
  • valt de keuze op een zorgverlener/zorginstantie met wie geen afspraken zijn gemaakt? U heeft ook dan recht op een vergoeding tot maximaal 90% van het gemiddelde tarief.

Salland zet oprecht alles op alles om de gezondheid van verzekerden te bevorderen. Dit gebeurt door de regionale zorg uit te breiden en te verbeteren. Erg populair is de collectiviteitskorting zorgverzekering van Salland. Als u werkzaam bent bij een bedrijf of lid van een vereniging dat/die zich heeft aangesloten bij Salland, kunt u voortaan profiteren van aantrekkelijke kortingen op de diverse aanvullende en tandartsverzekeringen. Kinderen die nog geen 18 zijn, vallen te allen tijde onder de verzekering van de ouders. Wat aanvullende verzekeringen betreft, heeft Salland de volgende varianten te bieden: Start, Extra, Plus en Top. Actuele premiebedragen per afzonderlijk pakket staan online. In sommige gevallen kan het lastig zijn tussen de vier mogelijke aanvullende verzekeringen te kiezen. Geldt dat ook voor u? Neemt u gerust contact op met het Salland-team voor een adviesgesprek. U kunt telefoonnummer (0570) 68 74 84 of Whatsappnummer 06 86 87 98 27 gebruiken.

https://www.salland.nl/

Related Posts

Is Laser Hair Removal Dangerous?